Close

About Us & Contact

About us

Hallo en welkom op BobVi Craft. Dit is mijn persoonlijke website, weet je niet wie ik ben? Mijn naam is Boboby! Ik ben 18 jaar oud (ik ga niet mijn echte naam vertellen, dit is voor persoonlijke redenen. Misschien wel in de toekomst).

Je vraagt je misschien af wat je hier kan vinden. Nou hier kan je heel veel vinden dat allemaal over mij gaat! Je kan hier persoonlijke dingen vinden over mijzelf, zoals mijn hobbies en wat ik in mijn vrijetijd doe. Ik deel ook dingen die ik maak en creeer in online spellen, in het echte leven of iets heel anders!

Als je contact met me wilt opnemen, dan kan dat gewoon!

Hello and welcome to BobVi Craft. This is my personal website, don’t you know who I am? My name is Boboby! I am 18 years old (I won’t mention my real name on here since personal reasons, might do in the future though).

You might be wondering what you can find here. Well here you can find a lot about me! You can find some personal stuff about myself, like my hobbies and whatever I do in my freetime. I also share other stuff that I create in games, in real life or anything else!

If you want to contact me, feel free to do so!

Contact

E-Mail: info mail